expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Thursday, November 11, 2010

Balik

Assalamualaikum...

Lepas maghrib ni aku meninggalkan UKM untuk balik ke rumah.
So faham-fahamlah. 
Bila dah balik, maknanya jarang sekali aku akan menghadap laptop untuk berinternet.
So bukak facebook pun jarang, nak uodate blog apetah lagi kan?
Sebab susah nak cari connection internet.
Kalau ada masa nanti, aku update lah blog ni.
So jumpa lagi di lain masa.
Please pray for my good final exam result. 
Daa~

p/s: Encik monyet tak de masa nak menyibuk dalam entri ni. Sibuk nak packing.

No comments:

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics