expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Friday, August 22, 2008

Jaga-jaga dgn blog anda

Baru2 ni, PM meluahkan rase marahnye terhadap seorang penulis blog yang telah mencemarkan imej negara dengan menyeru supaya mengibarkan bendera Malaysia secara terbalik. What da heck??? Ape ni??? Kita dah 51 tahun merdeka tapi masih ade rakyat Malaysia yg cetek pemikiran mcm ni. Masalahnye, seandainya beliau x puas hati dgn government skalipun, x patut die sebarkan hal ini dalam blog. Blog kite ni boleh dibace oleh sesiape pn. Dats why la aku nk kate kpd sesiape yang ade blog, tolong la jangan siarkan ape2 yang boleh membuatkan orang lain marah. terutame kalau membangkitkan isu2 kedaulatan negara ni. Bahaye la sangat. Kalu nak sangat masuk ISA, bwat la.

Fikir-fikirkan...

1 comment:

xy bundle said...

biasalah tu... asal nye blog ni adalah untuk dijadikan jurnal seseorang... tp skrg dh lebih kepada penyebaran propaganda... ape je... x matang langsung...

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics