expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Saturday, November 1, 2008

Cter Best...

Wa.... Lame aku x update blog aku. Bak kate Achan, dah berkulat blog aku. Wahahaha.... bukan ape, aku baru abes final exam. Smlm killer paper. Pyhsics. Alamak... mati gue...

Sepanjang aku x update blog aku ni, mcm2 perkara berlaku. Huhuhu... kalau bleh online slalu, memang penuh aku nyer blog ni. Meh la aku stori de mori ape yg blaku sepanjang beberape hari aku x update blog aku

Hari raya

Sambut hari raya memang bez. Tambah2 lagi ngn kengkawan n keluarga. N aku sambut hari raya kat KMPh aritu. Meriah gler. Kat SDAR x meriah gini. Myb sbab sume laki (kt cni ade pompuan. Nge~~~) n ade pengetua yg..... malas nk tmbh dose.Pape pn, seronok sgt. Sume hensem n jelite. Sambutnye mcm ni. Setiap klas praktikum diberikn tempat untuk dihias. Ala2 open house la. Tapi menghiasnye pagi sblm sambutan 2. Lpas kuliah, str8 pegi tempat klas aku. Hias je la pakai bnde2 yg bleh digune. smpi x igt nk jumaat. Tp aku pg la. Petang 2 baru acara kemuncak. x byk nk cerite. Tgk je la gmbr kt bwh ni.




Gaduh


Bkn kt kolej!! Nti aku kene buang kolej. Gaduh ni kt sms je. Yang dah tau cter ni sure dah paham ape yg berlaku. Agu gado ngan member plkn aku sebab POMPUAN. Bkn aku berebut pompuan. Ntah. Complicated sgt. Cmni cternye. Aku knal ngn awek die juz nk kawan. die panas sbab x bagitau kt die nape aku kwn awek die. Celake nyer laki. Itu pn nk wat gado ke??? Aku amek jln mudah. Berdamai la. Igtkn da abes 0-0 dah. Blum lg. Lpas aku msuk KMPh ni, aku msg ngn awek die, aku tye die nape mamat ni tamau jwb msg aku. Die ckp ade sbab tersendiri n rahsie mereke berdue. KIMAK LA KORANG!!!!! Kalau nk tau, pompuan ni la yg buat persahabatan aku rosak. Tah ape yg die hasutnye. Lame aku pendam. N aritu aku cari gado. Aku msg kt fs n aku luahkan segale yg aku pendam. Tak tau plak pompuan tu yg bace. Diorang share password fs. OMG, SO LOVELY.... LANCAU LO!!!!! Bagus die bace. Pastu miss call aku 3 kali. Malas nk layan. Then, msg dtg. Tye aku kenal die ke x. memang aku kenal la. Org yg byk bwat sial ngn aku. Then, ckp aku pasti dpt balasan Allah. Konon die teraniaya. Sape yg teraniaye?? BODOH X SKOLA PUNYE MINAH. Bajet baik padahal maksiat go on je ngn kwn aku ni. Blum abes lagi. Ptg 2, aku baru je nak takbir maghrib, msg masuk. Kwn aku plak yg msg. Nk protect awek die la tu. Aku da ready ngn carut maki die. Tapi ayat... punye la malaikat. Nyampah. Mamat sial ni memang bajet alim tyme 2. Abes tertunde maghrib aku. Puas marah2 die, then seminggu pas 2 aku wat keputusan, aku putus sahabat ngn die. Serius aku x bleh kwn ngn manusia yg pentingkn pompuan lebih dri kwn. Mcm kene makan nasi kangkang je. Ape pompuan tu ckp, patuh. MCM ANJING. Elok sgt la tu.

(sori ayat agak biadap sket tp itu yg lyk untuk mamat sorang ni n pompoan 2)

MUET Speaking Test

Hari yang agak menggentarkan. MUET is coming!!!! Aku dpt sesi pagi second day. Takut dpt tajuk yg susah. x bercakap aku kang. N grup aku, aku sorang je laki. Hehehe.... seronok la. Aku knal diorang n diorang ni aktif dlm kelas. Baru idup grup aku. Sehari sblm 2, buat revision sket. Praktis ape yang patot n perbaiki kelemahan diri. Esknye, tgu kt bilik menunggu. Borak2 sket. Release tension. Then, its our turn. Aku ialah candidate B. Dpt tajuk, HOW TO IMPROVE THE ENGLISH STANDARD IN OUR COUNTRY. Tajuk yg kami buat revision smlm. N subtopic aku ialah employing native english people to be our english teacher. Sedap la bercakap pasal bende ni. Conversation pun memang bez sgt sbab masing2 memberikan idea yg bernas. Support n argue je. Alhamdulillah. Mybe target aku MUET ni Band 4 ke atas. Amin...


My Girl


Baru pas abes tgk cter ni. Thanks Pak din sbab kasi vcd ni kt aku. Lawak n klakar n sdey. Aku suke kat Yoo Rin ni. Comel!!!!! Malas nk cter panjang. Mst ade yg dah tgk cter ni. Gong Chan n Jeong Woo merebut cinta si penipu Yoo Rin. Bukan Yoo Rin ni jahat main2kan perasaan laki. Die menipu sbab nak idup. hehehe... paper pn, aku suke endingnye. N mengejutkn, tetibe plak ade cameo. Datang plak Myong Rong ngn Chun Hyang dri cter Sassy Girl - Chun Hyang. Ade kaitan ke??? Kene beli set dvd cter 2.
Addicted 2 korean movie...

Opsss... jap lagi nak berangkat balik umah. Aku dah abes sem 1. Cuti la. Tapi jumaat ni kene balik sbab esknye ade Muet lagi. Aku harap dpt pointer bagus. x la aku kene tendang nti.
G2g. BYE!!!

2 comments:

ChaN said...

bagus bal, ko belasah n tendang je ex kawan n pompuan die tu...
bile iqbal marah, IFC pon marah..
sokong iQbal, sokong iQbal
takbir!!!!!!
Allahuakbar, Allahuakbar

IQBAL ZARIN said...

terharunye aku...

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics