expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Thursday, February 23, 2012

Bila Facebook Apps Bagi Aku Nasihat

Assalamualaikum~

Lately aku sangat down dengan diri aku. Haih~

Sekali masa suka-suka main Facebook Apps yang satu ni, dia bagi aku nasihat pulak.


Balance Your Life.

Baiklah. Aku cuba seimbangkan hidup aku yang agak kucar kacir ni.

Don't Let The Pressures Get To You

Tekanan aku sekarang banyak sangat. Aku cuba untuk tak membiarkan tekanan ni mempengaruhi aku.

Arrange Your Schedule Better

Maknanya aku kena buat jadual harian hidup macam masa kanak-kanak dulu? Kalau perlu aku buatlah~

New Opputurnities May Come Knocking At Your Door

Aku menunggu saat itu. Buat masa ni peluang tu pergi kat orang lain dan tak pernah datang ke arah aku. So sad~

Pandai pulak benda-benda macam ni baca minda aku. Macam tau-tau je apa yang berlaku kat aku sekarang ni.

~down~

3 comments:

Mohammad Thaqib Mohd Zaki said...

Kenapa kat tang atas tuh ada expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Mr.Trollulz said...

y u no be the real gusta???

Rozuan Ismail said...

kann..cam taw2 je.hehe

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics