expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Friday, June 11, 2010

2 Alam???

Assalamualaikum...

Sekian lama tidak update blog. Busy dengan urusan test lesen kereta dan motor. Alhamdulillah, pass test motor dengan sekali ambik dan test kereta juga pass dengan 2 kali ambik. Tinggal nak cari kereta je untuk dipandu. Hahaha...

Selalunya dalam kepala mesti banyak idea untuk ditaip tapi sebab kesukaran untuk on9 tyme di puchong membatasi keinginan aku. Maka idea tu lesap macam tu je. Aku kat rumah skrg ni, jadi senang sikit on9.

Baik, lets talk.

Tau kan pasal filem 2 Alam tu. Karya dari pengasas Jus Mate 5 tu laa... Kalau diikutkan, dah lama dah ada kat panggung. Nak jugak tengok. Katanya mampu dapat RM12 juta. Sebab tu nak tengok hebat ke tak cerita tu. Tapi aku bukanlah gila panggung. Juz waiting kalau ade orang upload, aku download la. Jimat duit. Hahaa...

Alim wajah Aaron Aziz...


Tapi, kenapa sepi je? Aku ada jugak belek jadual tayangan wayang. Tapi tak de pulak filem ni. Ke aku yang tak jumpa? Ulasan pun tak de. Bukan apa. Nak jugak tau apa kehebatan filem ni sehingga optimis filem ni mampu kutip RM12 juta.

Ada jugak baca akhbar bahagian hiburan yang menyindir filem ni. Macam-macamlah sindiran. Sampai lupa apa sindiran tu. Yang pasti ia bersandarkan tentang kutipan yang tak masuk akal tu. Pedas jugak sindirannya.

Bagi aku, memang tak masuk akal. Belum tayang pun dah optimis nak kejar 12 juta. Ni dengar cerita naikkan target kepada 20 juta. WAW! Supa dupa OPTIMIS!!! Adnan Sempit yang dapat komen dan respon positif pon lebuh kurang 7 juta. Dan ni selepas tayangan. Yang belum tayang ni pulak dah target tinggi gilaks!!! Boleh ke?

Pulak tu katanya tak dapat tayang sebab tak cukup panggung. Uiks? Ye la kot kalau dah asyik tayang Lagenda Budak Setan dengan Prince of Persia je, mane nak cukup masa. Haha... Macammana nak capai target kalau macam ni...

Im still waiting 4 this film. Sebab nak tengok ada ke x-factor yang mampu membuatkan aku lekat depan laptop tengok cerita ni. Sebab aku tak plan untuk pergi wayang.

sudah... ko ngutuk2 filem ni, kang ko cari jugak Jus Mate 5 die tu kan??

Dah tu apa masalahnye??

No comments:

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics