expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Thursday, July 15, 2010

Bogel depan orang ramai itu gila dan berdosa...

Assalamualaikum...

Try sikit korang berjalan ditengah kesibukan Kuala Lumpur dengan 1 syarat.

Apa dia???

Syaratnya.....

|
|
|
|
V

BERJALAN DALAM KEADAAN BOGEL TANPA SEURAT BENANG

Sentap mak!!!! Moteeppp suruh mak bogel uols???


Sape tak sentap... Tiba-tiba suruh orang bogel. Lepas tu pergi jalan kat KL pulak. Aurat.... Ish ish ish... tak pasal-pasal kadar kemalangan jalan raya meningkat sebab asyik tengok free show nanti. Hahaha...

Malulah wei... adess... ingat orang porn star ke???

Mostly kita akan malu bila kena berbogel depan orang ramai. Yelah. Susah nak describe tapi kan aurat kita harus dijaga. Berdosa dedah aurat sesuka hati. Tambah2 lagi dedah pulak "that part"... opppssss... :P hehe

Tapi ni yang aku hairan sangat ni. Orang kita ada dah yang sangat berani berbogel. Kalau orang gila tak pe lah jugak. Diorang ni tak waras. Bukan sedar pun diorang tengah bogel ke tak.

Masalahnya yang bogel ni orang waras!!!

Precisely...

ARTIS MALAYSIA KITA LAA!!!

Lagi precise...

LELAKI PULAK TU!!!

Sudah berani terima tawaran untuk berbogel dalam filem... berbogel dengan rela hati pulak. Suka sangatlah tu tayang "anu" depan produksi filem. Nak buat krew2 "horny" tgk anu kau. Ceh...

Pastu bila wartawan interview, memacam jawapan cover diberikan:

"saya berbogel sebab skrip suruh..."
"saya menghayati watak yang diberikan..."
"saya berbangga kerana dapat menempuh cabaran paling besar sepanjang karier saya..."

Paling tak tahan, siap promot tonton filem bogel dia sebab filem ni sebenarnya mengajar masyarakatlah, mendidik masyarakatlah, membuatkan orang diluar sana insaf la...

WAK LUUUU.......


Kat Amerika biasanya aktres yang berbogel. Jarang sekali lelaki yang berbogel demi menjayakan sesebuah filem.

Kat Malaysia, aktor pulak yang tergedik-gedik nak telanjang bulat. Haiyooo...

Tau kan siapa gerangannya... paling best. ISLAM pulak tu....

Ni Arja Lee. Dialah yang bogel dalam filem "... Dalam Botol" tu...

Adeh... tak de apa yang nak dibanggakan dengan bogel tu.

Harap-harap mereka ada membaca teguran dari Datuk Noh Gadot kat surat khabar mane tah. lupa. Pape pon, saranannya, seluruh produksi yang terlibat dalam 2 filem tersebut diminta bertaubat nasuha....

Lepas ni tak payah la nak telanjang depan orang ramai. Loya tekak...

~seb baek 2 Alam x de adengan bogel kan??? kalau ada mau RM100 juta dalam genggaman~





No comments:

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics