expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Friday, February 18, 2011

Hurm..

Assalamualaikum..

Sayu je bila bukak blog. Followers belum lagi capai 200. Buat entri tak de komen. Nuffnang langsung tak berjalan. Tah bila dapat cash out. Jeles dengan orang lain yang dah dapat berjimba-jimba dengan gaji nuffnang.

Sila sedar diri IQBAL ZARIN... kau hengat kau femes? Haha

Ohh... Tidak sama sekali. Wakaka~

Memang la keadaan itu akan berlaku. Even ping banyak mana pun blog, tak de orang lah nak singgah kalau entri tah hape-hape.

Eh, ni aku punya blog. Suka hati aku la nak taip apa pun.


Haha~ usaha nak mempopularkan blog ni macam makan banyak masa dan tenaga. First, oleh sebab blog ni seperti Hotel Mania (nada bersendirian, memerlukan iringan... Damn! Pehal nak nyanyi ni??), bila orang datang, kenalah kita pastikan bilik dalam keadaan tip top. Baru orang senang. Sama macam blog, Header nak kena simple but nice. Widget letaklah apa yang perlu je. Jangan letak lagu dalam blog... (okay. seperti memberi nasihat).

Sorilah... makan masa tu. Serius tak ada masa nak renovate. Huhu~

Dah la idea menaip entri makin kurang. Bizi2!!

Dunno lah bila agaknya mahu menghias blog ni. Biar orang nak datang.

Kau BW blog orang pun malas....

Damn you!

Nak BW.Tapi sibuk. Huhu~

So nak femes dengan cahs out gaji Nuff tu kena simpan tepi dulu lah gayanya. :| Bukan my priority sekarang ni. So, just taip entri tanpa mengharap apa-apa buat masa ni adalah jalan terbaik. Tunggu masanya saja. Blog ni akan ku renovatekan. Hehe~

~ngantuk. cukuplah merepek~

8 comments:

Rozuan Ismail said...

aku pernah kena komen dengan rang pasal letak lagu dalam blog.. memanglah blog ini blog kita..tapi,dah blog ni diletakkan dalam internet,maknanya blog ini untuk orang lain tgk..so,untuk puaskan hati pelanggan..aku terpaksalah ikut piagam pelanggan.. customers are always right..

kechik yg comey said...

bila baca tajuk entry nie..
ttba terlintas kat pikran..
erk..sama lak tajuk kita ek..
bilangan titik je beza..ekekek

Hanim Mahali said...

Betol apa yang diberitahu Rozuan Ismail tu... Akak cuma nak tambah sikit, buat masa ni tak payah fikir pasal nuffnag tu. Tak perlu nak BW sangat if busy... Cukuplah sekadar balas kunjungan orang... Lama-lama blog kita akan dikenali... Semua tu perlu masa. Akak dulu pun buat blog masa study... Lastly, study memolek... Ganbate!!! ^_^

misz sheyla said...

dulu mase mule2 sedey gak bila xde follower.... sentap gak la ase ati..tapi wet nuffnang dpt la sen2....xpenah dpt BE pun huhuhu... try daftar heartbeat....kite baru join pun da agak byk la dpt..walopon x byk mane...

http://miszsheyla.blogspot.com/2011/02/meh-daftar-heartbeat-sekarang.html

Faiz Tapit said...

rilek la wei... mula ngn sikit2 dlu je... sabau2... jnji update slalu n cube bw...

IQBAL ZARIN said...

eh... entri merapu pun ade yg komen. trimas2!!

rozuan: lagu? taste kite beza2. bukan semua minat lagu yg kita pasang dlm blog. dan bukan semua yang suka nak BW blog org dlm keadaan bising. so better biarkan blog tu senyap tp 'bising' dgn entri2 yg best dibaca. hehe.

kechik: same eaa... nti aku jenguk. hehe

kak hanim: betol2. dulu sy letakkan itu sbg keutamaan. skrg ni better simpan dululah impian tu.

misz sheyla: haha~ pasal follower, tak perlu dipaksa. tgu je lah. kalau x de pun x efek kat life kite. yg nuffnang plak, sabar ajelah~

faiz tapit: slow2 lame2 jd hill. haha~

misz sheyla said...

betul2.... yg penting semangat blogging x ilang k :)...

scha_imal87 said...

hahhaa..same la kan..tp kalo nk d kire kan dgn follower kite..sgt jaOh beza ny..huhu..entri merapu la orrg suke komen.. follow u :)

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics