expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Monday, February 28, 2011

Aku pelacur blog

Assalamualaikum...

Ahh... aku baru balik dari Lorong Haji Taib Versi Blog. Ramai orang langgan aku malam ni. Penat melayan nafsu buas mereka. Yang penting duit. Dapat aku tampung kehidupan aku. Yang penting jugak, aku tak menggemis. Kan? Haha..


Yang mengikuti perkembangan blog mesti tahu apakah SAMARINDA AKASIA yang berlaku di dunia blog sekarang ni. Dunno what to say. Blogger jenis superior yang mempunyai ciri-ciri yang aku sebutkan dalam entri ni kerjanya mengutuk blogger yang bertemakan shawl dan letak muka jadi header blog.

Aku tak mau letak link. Aku takkan bagi dia bongkak dengan ramainya org yg berkunjung ke blog sampah itu. Ya. Taraf blog sampah la tu. Tahniah bagi pemilik blog sampah itu. Ramai sudah musuh kau.

Siap letak ciri-ciri pelacur blogger. Semua tu ada pada aku kecuali Vlog. Ahh... Vlog. Tensen ah aku mendengar perkataan tu. Tu nanti aku sentuh. Pokoknya, sampah tu memang suka cari musuh. Depan laptop boleh la mengutuk orang tak ingat dunia. Kalau jumpa depan-depan, mau menikus. Hipokrit. Dayus. Memang sampah. Haha~

Pasal Vlog? Femes sekarang ni. Femes lah bila ada blogger otai start buat Vlog dia. Dan aku rasa beliau layak dilabelkan sebagai trendsetter dunia blog. Semua yang dia buat, orang lain konfem nak ikut. Hari tu beliau stop guna Nuffnang dan ganti guna Innity. Berduyun-duyun blogger lain tukar Innity jugak. Adalah aku terbaca 5-6 blog yang buat entri tukar Innity jugak. I know where it start. Tapi benda baik, tak kisahlah. Bukannya blogger otai tu ajar benda tak elok. Ye dok?

Balik pada Vlog, itu pun aku rasa mulanya dari beliau walaupun Vlog tu dah lama ada. Tapi femes sebab beliau. Sebab tu ramai yang nak ada Vlog jugak. Tapi setakat nak ada je lah. Lepas tu merapu tah hape-hape. Err... aku tak pernah tengok lagi Vlog yang blogger sampah labelkan sebagai pelacur blog tu. Malas.

Blogger sampah tu memang bodoh sombong. Dia terlalu angkuh di dunia dia sendiri. Segala teguran dan caci maki orang tidak dia ambil kisah. Malahan dia seronok melihat komen caci maki berduyun-duyun masuk. Belum pernah aku ketemu manusia sebegitu.

Tahniah kerana berjaya mengumpul musuh. Tapi ingatlah. Dosa sesama manusia, selagi tidak meminta maaf kepada orang yang kita membuat dosa, maka ALLAH pun tak mengampunkan dosa itu.

Hei blogger sampah. Aku benci kau. HAHAHA~

4 comments:

Azman Roslan said...

sabar je la, heheh..

JEFRI said...

pending..xtau..siapa? siapa?

Faiz Tapit said...

ahh... lensa rosak la tu... hahah

hakeem kira said...

sabo jela . aku suka baca DIA punye penulisan sbb dia membuatkan orang berfikir . yang aku tak suka bila dia kutuk tapi menaik kan nama2 tertentu macam dulu kes fatin tu . aku rasa kalau dia tak letak nama pon tak pa .

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics