expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Tuesday, October 11, 2011

Diseksa 44 hari

Assalamualaikum...

INI BUKAN ENTRI GILA SEO!

Ada orang share kat Facebook. Hanya nak share dengan pembaca blog. Mari mengenal wanita ini. Junko Furuta.

************************



Junko Furuta. Wanita yang telah melalui penyeksaan selama 44 hari.

HARI KE 1: November 22, 1988: Diculik
Dijadikan tawanan dan menyamar sebagai salah seorang kekasih penculik
Dirogol (lebih 400 kali)
Dipaksa menelefon keluarganya dan menipu bahawa dia lari dari rumah
Kebuluran
Makan lipas dan minum air kencing
Dipaksa melancap
Dipaksa berbogel
Badan dibakar dengan pemetik api
Pelbagai benda disumbat ke dalam kemaluan dan lubang dubur

HARI KE 11: Disember 1, 1988: Dipukul banyak kali
Muka disembamkan ke lantai dan penculik itu melompat ke atas kepalanya
Tangannya diikat ke siling dan badannya dijadikan "punching bag"
Hidungnya sudah tersumbat dengan darah hingga dia hanya mampu bernafas melalui mulut
Dumbbell sengaja dijatuhkan ke atas perutnya
Muntah bila nak minum air (Perut dia tak boleh terima)
Cuba melepaskan diri. Kantoi dan lengannya dibakar.
Kaki dan tangannya dicurah dengan cecair mudah terbakar lalu api dinyalakan.
Lubang duburnya disumbat botol. Cedera.

HARI KE 20: Disember 10, 1989: Tak mampu untuk berjalan kerana kaki cedera dibakar
Dipukul dengan buluh
Mercun disumbat ke dalam lubang dubur dan dinyalakan
Tangannya dihancurkan dengan objek keras. Kukunya hancur.
Dipukul dengan kalu golf
Kemaluannya disumbat dengan rokok
dipukul dengan batang besi berulang kali
dipaksa tidur di luar ketika musim sejuk
Garfu besar (yang orang guna untuk panggang ayam) disumbatkan kedalam kemaluan dan lubang duburnya. Pendarahan berlaku.

HARI KE 30: Lilin panas dititikkan ke muka
Kelopak matanya dibakar dengan pemetik api
Dadanya dicucuk dengan jarum peniti
Puting payudara kirinya dipotong menggunakan playar
Mentol panas disumbatkan ke dalam kemaluannya
Pendarahan teruk di kemaluannya akibat disumbnat dengan gunting
Tak mampu untuk buang air kecil
Sejam diperlukan untuknya bergerak dari bilik tahanannya ke bilik air akibat kecederaan parah
Gegendang telinga hancur
Otaknya mengecil

HARI KE 40: Meminta penculik yang menyeksanya supaya bunuh sahaja dirinya.

Januari 1, 1989: Junko menyambut Tahun Baru sendirian
Lumpuh
Tak boleh bergerak

HARI KE 44: Januari 4, 1989: Keempat-empat penculik itu memukul badan Junko yang lumpuh itu dengan Barbell, sebagai bahan melepaskan geram akibat kalah Mahjong. Mulut dan hidungnya berdarah banyak. Lilin menyala diletakkan pada muka dan matanya.

Kaki, lengan, muka dan perutnya disimbah dengan cecair mudah terbakar dan dinyalakan. Ini adalah penyeksaan terakhir Junko dan ia berlarutan selama 2 jam.

Junko Furuta mati kemudiannya, keseorangan dan kesakitan.

Ibunya pengsan dan terpaksa menerima bantuan psikiatrik selepas mendapat tahu penyeksaan yang dialami anaknya.

Pembunuhnya masih bebas sehingga sekarang. Ini kisah benar.


**************************

Kejamnya manusia. 

Perasan tak berapa kali aku sebut DISUMBAT? 

Kes ni tak banyak bezanya dengan binatang bertopengkan manusia yang tergamak meliwat anaknya yang baru berusia 23 hari. Yang samanya, ada wujudnya SYAITAN di dalam diri mereka. 

Semoga Malaysia tidak mempunyai SYAITAN seperti mereka. Selisih malaikat 44.

~Adeh, ngilu dan sakit~


UPDATE: 1) Aku search kat wikipedia tadi. Khabarnya lepas je dia mati, penculik tu sumbatkan dia dalam tong dram lepas tu cecair konkrit dituang dalam tong dram tu. Super duper kejam. =_=


2) Korang search nama dia kat Youtube. Ada filem berdasarkan kisah dia. Kalau nak tahu kekejaman tu, boleh la tengok. Aku tak cukup berani nak tengok. Sadis.

10 comments:

Jefri said...

serius dasat..

aku nak tau la apa motif penculik tuh? aku rasa macam dendam atau cemburu camtu laa...

*xlama lagi up la trafik yuholll...muahaha*

IQBAL ZARIN said...

tidaklah aku tahu kenapa dia diseksa mcm tu. dan sadisnya, penjenayah tu mash bebas lagi. ku harap je dia jadi hantu dan membalas dendam terhadap keempat-empat syaitan tu.

*choyyy dengan trafik!! haha

Amiey White said...

bodoh lah orang tu , ni macam kes dendam je

IQBAL ZARIN said...

the word "bodoh" mcm x sesuai je. huhuhu... perlukan ayat yg sangat2 teruk utk menggambarkan perilaku mereka...

Faiz Tapit said...

gile. nokhorroooom!

IQBAL ZARIN said...

memg nokhorommmmm~

Fieco said...

sOo scary lah .
dasat2.psycho ah dorang 2! ~.~

p/s : kne lbey berati2 ngan laki.

IQBAL ZARIN said...

semoga awak dipertemukan dengan lelaki yang baik. hehe

Fara said...

Astaghfirullah....

IQBAL ZARIN said...

turut mengucapkan ASTAGHFIRULLAH bila 1st time baca~

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics