expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Thursday, July 5, 2012

Praktikal

Assalamualaikum...

Ehem. Sekarang ni semua kena style orang dah bekerja. Walaupun asalnya hanyalah praktikal untuk 3 bulan sahaja. Berpakaian, bercakap, makan, etc. Haha... :D

Oh lupa nak cakap. Aku sekarang sedang menjalani praktikal di Felda Prodata System Sdn. Bhd. Sudah namanya anak peneroka Felda. Kenalah berbakti sedikit sebanyak. Hehe...

Meja aku.
Sepanjang 12 minggu ni harapnya aku dapatlah timba pengalaman. Buat masa ni belum ada kerja tapi boss da assign awal-awal tugas. Kena buat Excel programming. Tu je boleh cakap. Adakah ia berkaitan dengan subjek Peranncangan & Pengawalan Aktuari (PPA) yang sangat-sangat aku menyampah? Tunggu je la. Tapi rasanya macam dah ada hint sikit.

Ok lah. Update pendek je. Selamat bekerja!! :D

6 comments:

Budak Giler Cadbury said...

selamat berpraktikal kawan

e-Maggie-Nasik C ()taK Key-Ri said...

nak tanye, die amek dak budak2 praktikal lg, saya kos perbankan, klu bleh nak sangat2 praktikal kat felda ni.. ape no nak contact die..?

e-Maggie-Nasik C ()taK Key-Ri said...

salam, nak tanye.. agak2 die amek tak dak praktikal lg? no contact die ade x?

IQBAL ZARIN said...

e-maggie: Felda sentiasa ambil pelajar untuk praktikal. saya dah hilang pulak no contactnya. cuba berhubung dgn lecturer atau telefon pihak Felda untuk keterangan lanjut. :D

khairunNISA said...

Ada elaun tak bila practikal di felda ni?

IQBAL ZARIN said...

khairunNISA: ada. degree dia bg 400. diploma dia bg 300

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics