expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Saturday, September 6, 2008

Campbell...

"Weh, mane Campbell aku???"

"Camne nak paham Krebs Cycle ni?? Cari kat Campbell la"

"Nak skor bio, pegi bace Campbell la"

Bace je dialog kat atas, sure ingat aku nak cakap pasal SUP CAMPBELL. Hahaha... bukan la. Ni la fenomena budak hayat kat cni. Pergi library untuk mencari satu-satunye cikgu diorang bile diluar waktu kuliah. Buku setebal about 4 or 5 inch nukilan Pak Cik Campbell yang kalau hempuk kat orang pun sure patah tulang belakang. Hahaha.... Boleh kate trademark budak hayat la. Terkenal jugak pak cik ni. Hm... Pyhsics??? Stakat ni x de plak sesape penulis yg famous cam die yang buku die menjadi rebutan budak-budak fizikal. Bagi aku, sesape pun hebat je. Lagi hebat kalau anak Malaysia, n MELAYU especially yang jadi editor bagi buku rujukan antarabangsa. Bile la kan??

No comments:

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics