expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Saturday, September 6, 2008

I'm Fasting!!!!!

Khamis aritu, Lecturer BI aku suruh kami pergi language lab untuk buat presentation pasal return assignment kami. Malangnya, grup aku x buat lagi power point tu. N lagi malang, semua grup pun x buat lagi!!! Alamak... marah la die. aku pn x tau ape alasan nak diberikan. then, kami pun berlakon la. Cucuk pendrive, then buat-buat tercari-cari mane power point 2. (padahal langsung x buat) Kemarahan lecturer aku memang meluap-luap la. Mujur bulan puase je. Dengan menahan perasaan n masih bersabar, die yelling "I'M FASTING!!!". Kesian pulak tgk die. Aku quite guilty la. Tapi semalam aku dah siapkan. N kami akan buat yang terbaik untuk present report kami. Harap-harap dapat la markah tinggi.

"FORGIVE ME MISS ZAKIAH!!!"

No comments:

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics