expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Tuesday, September 16, 2008

Histeria!!!

Tengah hangat pasal histeria ni. Sekarang tengah femes surelah sekolah kat kuantan ni ha. Ape ke namenye, tah. Tapi ade la sebut Tanjung Lumpur. Lebih kurang la. Ni HOT NEWS yg aku nak share pasal histeria tapi x tau la betul ke tak. Kite kongsi citer je la.

Semalam, tyme tutorial chemistry, lecturer aku share la citer ni. Katenye, baru-baru ni 14 orang dewasa dan 7 kanak-kanak telah dipindahkan dari kawasan sekolah tu. Mereka yang aku cakapkan ni bukannye dari kalangan kite tapi from other world (atau boleh aku kate orang bunian la tu) dan mereka semuanya islam. Adekah mereka yang menyebabkan histeria di sekolah tu?? Aku tak tau. Sambung lecturer aku lagi, diorang marah sebab bebudak kat skola tu buat maksiat kat tempat diorang. Ha... patut la. Tak heran la. Tapi pelajar yang kene histeria ni buat maksiat ke??? Lagi satu, kenape guru-guru wanita pun kene jugak??? Diorang pun buat maksiat ke??? Biar jadi persoalan. Yang penting, ape yang aku dapat dari cerite lecturer aku ni, jauhi maksiat. Senang je kan?? Dan 1 lagi, sebagai Islam kite harus percaye bende-bende ghaib yang ade di sekitar kite. Mereka pun ciptaan Allah juga.

Any comment??? Share la kat sini.

Salam...

2 comments:

zaty said...

loh..ku rs tuh kes 'krn nila setitik rosak susu sebelanga' ar..xkn ar ckgu pun wt mende xbaik..student tuh leh caye gak ar..lihat sj di malls..mly pun xcm mly..aduyai~

IQBAL ZARIN said...

zaty
btol!!
aku agak setuju
hmm...
ade opinion lagi x??

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics