expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Tuesday, September 16, 2008

Cepatnya manusia berubah

Manusia memang sentiasa berubah. Tak kirela ke arah baik ke jahat. Tapi kita akan lebih perasan perubahan seseorang itu jika dia sahabat kite.

Permulaan cerita...

Aku tukar hpon ngan rakan aku (tak payah sebut name) untuk tujuan aku nak tangkap gambar kat kolej aku. Sony ericson. Lawa beb... Eh, bukan nak citer pasal hpon. Bile sampai tempoh peminjaman, atau bile die mintak la, aku pun pulangkan la. and malam itu aku pun sms dgn my friend. Menjadi kebiasaan untuk aku check sent item aku dlm phon aku sama ada sudah sent sms aku atau x. Then, tengah bace sms aku 2, Ade 3 sms untuk no yang aku x simpan langsung dlm phone aku. Aku memang tau rakan aku ni sudah berpunye. Of coz la sms ngan awek die. Aku pun bukak la sms itu. Isinya x lah mengejutkan aku cume bile smpi ke sms yg 1 ni, YA ALLAH!!! Aku rase x perlu aku siarkan sms berbaur 18SX itu. Kasi hint aje la. Sms tu...
Ntah la!!! Terlalu jijik untuk aku cakap.

Berbalik pada quotation aku kat atas, memang cepat manusia berubah. Especially bile dah dapat pasangan. Perilaku mereka memang berubah dengan drastik. Aku tak dapat bayangkan kawan aku ni yang memang agak alim tap boleh cakap mcm 2 kat awek die. Awek die ni layan je. Same-same suke. Entah la.

Aku berharap kalau aku dapat pasangan nanti, aku tak akan berlaku macam tu. Aku akan sentiasa menghormati awek aku. (Sedang dalam proses actually. Hehehe...)

~kalau boleh, sentiasa kita berubah ke arah yang lebih baik. bukan ke arah yang jahat~

1 comment:

fareez fadzil... said...

anyone can change for "joy and excitement"
:P

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics