expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Saturday, December 6, 2008

Selamat Hari Raya Haji!!!

Terkejut tatkala musuh aku (dulu kwn baik) view page friendster aku. Ape die nak?? Buat aku sakit hati?? Wei... jgn mimpi lah.

Kembali ke niat asal...

Semalam baru pulang ke rumah. Cuti aku sampai selasa je. Esok kakakku pula pulang. Meriahnye rumah!! Aku rindu anak2 buah aku yg comel tp quite nakal. Hahaha.... byk tgk shin chan la ni. Danish da umur 4 thn skrg. N sorang lg bru lahir. Rayyan namenye. Kakak aku ni terpengaruh tgk cter Bella la ni. Hahaha... Comel!!! X sabar tgu anda sumer balik esok.

Cuti ni bercadang untuk menghabiskan cerita ini:



Sassy Girl Chun Hyang
Gokusen

Chun Hyang n Yankumi. Diorang COMEL!!!! Mesti habiskan tgk cter ni kalau ade mase.

Next Target:

Hello My Lady

Yoo Rin (true name - Lee Da Hae) berlakon cter ni!!! Mesti tgk!!!

Aku dah jadi cam un. Addicted to korean drama. Tapi yg lawak2 je. Serius2 aku x suke. Byk lagi cter2 korea yg aku blom tgk. Akan ku cari hingga ke lobang chaching!!! (bm lame la plak...)

Nak wish jugak...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!!!

~dulu pnah berangan nk stdi kat Korea~

4 comments:

Un Phat Lee said...

wahahaha...bgs2...
bertmbhlah lg warga 'addicted to korean's drama'.
cte2 yg ko display kt atas tu...sumer ak dh tgk...cume gokusen tu je blum...
maybe ak tgk gk kot nnt...
mcm best je...hehe..
ni pengaruh ko la ni...!!!

ko minat cite yg kelakar je ea...
emm...
so ak nk suggest kt ko tgk 1 cerita...yg lain dr ko punyer minat...
comfirm ko menangis nyer sepjg episode for citer ni...(ak rase la...)

ko knl
Jon Bon Jovi x? vokalist kumpln Bon Jovi
Se brutal2 die pun, kalo die tgk citer ni...cmfrm die nangis gk...
hahahaha...

hey2...
bukan citer 'Bersamamu' ea....
citer korea la...
The title is 'The Snow Queen'

IQBAL ZARIN said...

aiseh
awek aku pn nk aku tgk cter tu
hahaha...

Un Phat Lee said...

awek....
siottt.
IQBAL DAH ADE AWEK...!!!

IQBAL ZARIN said...

hahaha...
jgn slh phm
name je awek
pdahal aku single lg
saje je nk ckp awek (glabah berawek)
die yg aku pgil awek tu skru kt mesir
kakaka...

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics