expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Thursday, March 1, 2012

Mindfuck Yang Celaka

Assalamualaikum...

Tahu tak makna "Mindfuck"?

*Kanak-kanak bawah 17 tahun dilarang membaca dan mengetahui makna ini*

Ni terma bahasa urban. Maksudnya ialah "an idea or concept that shakes one's previously held beliefs or assumptions about the nature of reality". Kalau kefahaman aku la, bila kau baca sesuatu atau dengar sesuatu perkara, apa pegangan kau sebelum ni akan goyah. Kau akan rasa was-was.

Ni contoh mindfuck yang bagi aku macam shelaker. Sila klik link ini:

http://s1.hubimg.com/u/2016296_f520.jpg  

Perhati gambar tu. Katanya muka orang tu pernah datang dalam mimpi semua orang di dunia tapi in real life tak pernah wujud. Waddehel?

Gambar ini berjaya buat aku rasa was was. Benci. Buat aku rasa macam aku pernah jumpa muka itu dalam mimpi aku. Tapi aku konfiden 100% yang aku tak pernah jumpa muka ni.

Aku yakin ini hanyalah konspirasi Amerika semata-mata! Ehh...

Dan last-last... rupa-rupanya dah jadi meme dah. Puii...

Tapi muka dia creepy gila. Menakutkan.

~gundah gulana~

4 comments:

Hakeem Yusof said...

freemason ni freemason

El said...

kalau kau jumpa betul-betul orang ni kat luar kau lempang je. sape suruh hodoh sgt. haha

Alynn Notnot said...

tak igt pulak muka mamat ni. tipu tipu.

IQBAL ZARIN said...

hakeem: illuminati semua ni! haha

El: ntah2 aku lari dulu. scary. muke cm syaitan. haha

Alynn: betol. tipu dusta semua ni. seumur hidup aku x pernah jumpa muka ni. kalau jumpa tu maknanya syaitan mempermainkan aku.

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics