expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Tuesday, December 28, 2010

Aku sayang blog aku

Assalamualaikum

Aku sayang blog aku
Aku sayang followers aku
Aku sayang entri aku
Aku sayang widget-widget aku
Aku sayang pengunjung aku
Aku sayang 'silent reader' aku
Aku sayang Nuffnang aku
Pendek kata
Aku memang sayang blog aku


Maka dengan itulah
Aku tak mahu buat entri pasal bola sepak
Sebab "orang gasar" yang celik IT
Mahu balas dendam
Hack semua website dari Malaysia

Dasar "orang gasar" a.k.a BARBARIAN
Otak letak di lutut
Ikut kata hati
Memang manusia tak bertamadun

Aku hanya berhati-hati
Sebab...

AKU SAYANGKAN BLOG NI.

klik sini: http://www.topix.com/forum/world/malaysia/TQMP6Q75UPO9FGNRL

4 comments:

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

me too!! ;-)

Alynn Notnot said...

dasyat nya diorg tu. -.-

Jemput datang jenguk blog yee ; "This is my story".

Faiz Tapit said...

hahah... sbb tu aku xnk wat entri psal bola ni... ade gak 3,4 org indon follow aku... bahaye2

hakeem kira said...

tak payah takut ngan dorang .

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics