expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Wednesday, August 25, 2010

Ale alejandro

Assalamualaikum...

Aku suka layan lagu dari Lady Gaga. Unik. Dan paling best selepas Just Dance ngan Bad Romance ialah Alejandro. Tak tau kenapa tapi best.

Semua dah tahu. Music video untuk lagu Alejandro sudah direleasekan. Ramai yang tengok. Kat Malaysia ni pun ramai dah usha agaknya. Tapi video dia ni..... tak tau lah nak kata apa.

Aku dah lama tahu yang Lady Gaga ni memang salah seorang daripada Freemason puppet yang baru (agaknya) selepas Rihanna dan mungkin ramai lagi artis Hollywood yang jadi ejen Freemason ni. Tengoklah video Alejandro tu.

Untuk penerangan yang lebih jelas, aku sharekan link ini:

http://www.facebook.com/note.php?note_id=128362770543112&id=1204998758

Baca dan korang akan menemuinya.

InsyaALLAH nanti nak buat entri khas pasal 2012 dan kaitannya dengan Freemason ni.

No comments:

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics