expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Tuesday, January 3, 2012

Monolog Budak Hari Jadi Edisi 2012 (Belated)

Assalamualaikum...

Entri pertama di Tahun Baru!!! Yeah. 2 hari lepas besday aku. Ucap cepat!! Ceh memaksa pulak. Haha...

Selamat Hari Jadi,
Selamat Hari Jadi,
Selamat Hari Jadi Iqbal,
Selamat Hari Jadi..


Yeah. Tetap Foreveralone.jpg macam tahun-tahun sebelumnya.

Well, inilah edisi birthday aku yang paling teruk. Ada 2 sebab utama.

1) Minggu Exam
2) Food Poisoning

Yes. Final exam merosakkan mood aku. Tapi itu tak teruk lagi. Kena food poisoning pulak.


Sudah 5 hari CIRTI BIRTI. Hoi azabnya lah. Sampai hari ni aku decide nak tangguh je paper exam aku petang tadi. Nasib baik badan rasa segar bila petang. Jadi tak jadi nak tangguh exam. Lagipun doktor tak bagi MC. Tak boleh nak mengada-ngada lah. Haha...

Aku pun tak tahu kenapa. Cuma aku ingat last thing aku makan ialah nasi goreng cili api dengan telur dadar. Aku syak aku termakan telur busuk yang telah didadarkan. Fuuu....

Ataupun...


Macam mana? Well, diorang kan rela mati demi K-POP. Kahkahkah...

Ah tak lawaklah.

Baiklah. Cukup untuk malam ini. Mari setadi sampai lebam. Haha~

5 comments:

Faiz Tapit said...

kena telor kangkang la tu

IQBAL ZARIN said...

kejadahnya. haha

Jefri said...

selamat mengundi!
Undilah dengan berhemah demi masa depan yang gemilang. Kita kena kenang jasa kerajaan dan isteri-isteri menteri. Semoga cherry berry awak berakhir....

p/s: untunglah cherry berry, boleh turun berat badan..untunglah untunglah...untunglahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh *terus sewel*

Budak Giler Cadbury said...

CIRTI BIRTI tak tahan tu haha

Teenager Housemaid said...

happy belated birthday..huhuhu...
haha..kene santua dgn budak skola hantu kpop?
kekekek....
boleh jadi tu..:p

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics