expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Wednesday, March 16, 2011

Rest in peace, my Nokia 5800

Assalamualaikum...

Apa rasanya bila korang tak guna handphone? Ataupun pada zaman canggih ni korang tak memiliki handphone? even Nokia 3310 pun tak de.

Haru biru kan life korang?

Adehh~ Senang cakap, Nokia 5800 aku rosak. Skrin crack. Berjalur-jalur jadinya.




Lebih kurang macam tu lah keadaannya.

Lose contact sekarang. Dah la tengah tak de duit. Nak call orang pun susah. *nanges.

Wahai pembaca blog aku (kalau ada). Aku nak tanya korang la. Boleh repair tak hpon aku kalau dah jadi macam tu? Berapa range harganya kalau repair? Do help me pleasee....

Lepas ni aku nak cari 3310 je. Baling kat anjing pun mati anjing tu.

5 comments:

Faiz Tapit said...

boley kalau skrin rosak...
tp cecah ratus jugak la kot...
bgantung pada kerosakan

IQBAL ZARIN said...

ratus... huwaaa~ $_$

zul said...

huhu.kalau skrin da rosak baik beli hp baru je.
sbb skrin yg beli nnt bukan nye original sgt pon.
baik go to new hp.
dapat warranty :D

IQBAL ZARIN said...

x de duit laa~ huhu

sYaza said...

yesss!!same goes to me..ahahhaha...ade gak makhluk senasib...same la hp syaza yang ni pon skrin crack..repair2 mhal plak tu..itu pon x dpt skrin yg ori..cis2...dah repair baik punya..org plak curik..mmg malang!!hehehehe =)

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics