expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Wednesday, March 23, 2011

Tahniah bebudak SPM 2010

Assalamualaikum...

Hari ni (23/03/2011) keluar result...


Mesti ramai yang dah ambik...


Masa tengok tu, mesti macam-reaksi ada.

Ada yang...



Ada juga yang...


Yang tak boleh blah, ada juga yang...


Haha~

Yang berjaya, teruskan kecemerlangan dang jangan nak hanyut sangat dengan result SPM. Berbelas-belas A itu bukan bermakna korang dah pandai. Mungkin jugak sebab korang hanyut dengan kemanisan ni, korang lingkup masa kat universiti. Tak kiralah kat Malaysia atau oversea pun.

Yang hancuss result SPM dia, ni quote dari beliau yang mungkin boleh jadi pemangkin semangat...


I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft.
-Bill Gates- 

Apa-apapun result korang, yang penting jangan lupa...


Lepas ni pandai-pandai la korang plan nak ambik course ape kat universiti nanti. NI ingatan ikhlas dari aku:

Kat dunia ni banyak dah course ditawarkan. Jadi jangan limitkan kepala hotak korang seolah-olah kat dunia ni hanya ada course ini je yang ditawarkan...


Lepas tu tak dapat 2 course tu terus nak motong getah belakang rumah (tau la getah mahal sekarang. chait!)

Rezeki ada di mana-mana. Itu je nak cakap. Hehe~

Tahniah kepada semua, terutamanya adik-adik kat SDAR. Hopefully ranking SDAR naik tahun ni ye! :D

~alamak... da lewat nak pergi kelas~

2 comments:

Muhammad Burn said...

erk, tak sanggup rasanya nak ulang spm. huhu. err, jemput la join kontest kat blog saya kalau rajin...

IQBAL ZARIN said...

baekk...

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics