expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Thursday, June 16, 2011

Duit jatuh ke riba

Assalamualaikum...

Pada satu petang yang hening... Sedang syok online, Ada SMS masuk.

+6285796871587
NOMBOR PHONE ANDA MENANG PROMOSI RM 13000 DARI POWER ROOT SDN BHD KL. NO SERI: 575477. SILA CALL OFFICE: +6281394285897

Dengan terujanya. Aku terus reply SMS tersebut:

KEPALA ANJING KAU! DASAR INDON! MASUK NEGARA ORANG BUAT SIAL PULAK!! CAM HARAM!!!

~Sebab selalu dapat mesej macam ni. Emo. Oh, itu nombor telefon Indonesia.~

12 comments:

Rozuan Ismail said...

pergh.aku wat bodoh je.ko siap reply.amik kaw.kena maki hamun free je.

IQBAL ZARIN said...

haha~ saje nak maki hamun. boleh tak? haha

Tuan Tanah - Jefri said...

*terkesima jap*

masalahnya paham ke dorang ngan apa yg ko tulis tuh. aku yakin sangat yang dorang tu ala-ala taraf indon muka tade market tak reti baca tak reti menulis tahap keje tet tet tet tekan punat forward msj jek stiap hari.

*gituh racist*

syirah rasid said...

yeahh sgt stuju. nak ambik duit org cra ngokks!! aku selalu buat cmtu. hahaha siap ggu, mms mak aku ouh. dasar laa

IQBAL ZARIN said...

jefri: paham ke tak aku x peduli. tapi rasanya faham kot. kita kan serumpun... *mata ke atas tangan ke dada

syirah rasid: err??? sampai mms??? teruknye~

+d.O.Y.A.h+ said...

aku anti budak indon searas aku bising gila hokai. lepas tu tgk aku mcm tgk siti nurhaliza. auw pelihss~

meLLy! said...

macam tak percaya eke bal cmnih ==' brani ohh. HAHA

IQBAL ZARIN said...

doyah: kalau pndg ko mcm pndg siti, kire ko chantek la tu. biasalah indon. JAKUN. haha

melly: alah. msg je pun. hahaha

aRaN said...

hahahaha hang dapat gak ka? kaya kita

IQBAL ZARIN said...

aran: yup. haha... power root ni kdkut la. haha

SyahmiFikri said...

hahaha...

aku ignore jer..

sebab orang cakap.. kalau layan nant dia telan duet =)

tak tau plak kebenaran.. hehehe

IQBAL ZARIN said...

syahmifikri: berapa sen lah sgt kalau die telan pun. hahaha....

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics