expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Tuesday, June 7, 2011

Menyampah bila masuk blog orang lepas tu...

Assalamualaikum...

Orang kata blogwalking itu penting. Aku pun buat la.

Orang kata tinggalkan jejak. Means kat shoutbox ke, komen ke, apa-apa je. Aku pun buat la.

Kalau ada entri menarik, aku terus nak komen.

Tapi entri yang best pun terus aku rasa sampah bila aku nak komen.

Sila lihat gambar di bawah:


Asal aku nak komen, tetiba nak suruh aku isi borang macamni. =_=!

Kejadah apakah ini? Blog yang sangat tak mesra pengunjung. This apps is shit!!! (Apps ke ni? Entah.)

Serupalah jugak macam orang nak datang beraya kat rumah kita tapi dia kena isi buku pelawat. Huh? Leceh kan?

Sebab tu kalau best manapun entri, kalau guna menatang alah di atas ni, aku cari butang merah tanda X kat atas kiri ni.

So people, menda ini sangat annoying bagi manusia yang sependapat dengan aku. Jangan gunakan ia jika korang nak mereka tinggalkan jejak di blog korang. Okey?

~tengah hepi tapi tetap nak emo~

16 comments:

~min~ said...

haha,,nsib bek time aku nak komen ni xyah isi borang

IQBAL ZARIN said...

naseb la tuan punya belog ni bukan org genius IT. haha

themissingikmal said...

aku rase butang X kaler merah kat belah kanan...hebat la laptop ko..mane ko bli laptop weh? aku nak kumpul duit beli laptop mcm ko...
hahahaa

azuha rahimi said...

tuan rumah kene sediakn aer....aer2!!beta haus

azuha rahimi said...

nak komen lg....gua benci "Your comment has been saved and will be visible after blog owner approval"..kui3

IQBAL ZARIN said...

ikmal: aku pakai appel. *malas nak betulkan error. haha*

juha: kau tidak sedaulat itu. haha... n mende itu ko x pyh nak benci sangat la. hahaha...

themissingikmal said...

aku bukan ckp ko salah ke ape...aku mmg sukekan mende2 pelik...KAHKAHKAH!!!!!! boleh caye ke?

IQBAL ZARIN said...

huh? hahaha.... pon bolehh~

lemoc b0NgoK said...

aku hangin bila ada word verification

^ai-mie : 아이-미^ said...

den tak kisah... ape2 pun boleh...

ayu Yusop said...

haha. betol2, annoying! leceh betul :)

Rozuan Ismail said...

itu standardlah.kalau wordpress memang macam tuh.aku cool je ada benda ni

IQBAL ZARIN said...

lemoc: aku da buang. haha

aimie: x semak ke rase? haha

ayu: tu lah. grr~

rozuan: wordpress memg aku x kisah. yg aku kisah bila pengguna blogspot yang guna menatang ni.

ainol akasyah said...

tau xpe..kne isi form bagai mcm nak pi minx keje .. tp nak komen punye pasal kene la jugak isi

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

IQBAL ZARIN said...

kalau aku, dah pangkah dah. malas nak komen. haha

^ai-mie : 아이-미^ said...

nope... if i really2 wanna drop my comment, i dont think it as a problem... peace~

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics