expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Tuesday, June 14, 2011

So-called gathering

Assalamualaikum...

Korang sayang bapak korang? Ni lah peluang nak tunjukkan kasih sayang korang. Sementara bapak korang masih ada di Bumi ni, ciptalah satu memori terindah korang bersama bapak korang. MAKLUMAT LANJUT DI SINI.

*********************

Cerita Sabtu lepas. Barulah hari ni nak buat entri berkenaannya. Haha...

Secara tak dirancang, kami, kebanyakkannya ahli-ahli kakiBLOGGER merancang untuk bertemu secara bersemuka di Times Square. Nak kata gathering blogger, hurm... aku tak suka nak kata ianya gathering. Sebab kami pun jumpa bukan atas dasar kami seorang blogger. Tapi member-member yang saja nak berjumpa, Lepas tension lah katakan. Haha...

Aku sampai paling awal. 10.30 pagi. Haih... bajet aku sudah terlewat. Haha... oleh sebab aku jarang ke Times Square, maka aku merayau mencuci mata. Dalam tengah hari sikit, baru muncul mereka yang berjanji temu ni. Maka aku bertemu dengan Melly dan Biha. Kami ke KFC memandangkan kami memang tak makan lagi. Kemudian, muncul Nina dan Qilot. Seketika kemudian, Chuck dan membernya pula sampai. Paling last sampai ialah Pija. Kami sekadar berjalan-jalan. Kaum perempuan shopping sakan. Aku pula membawa barang shopping mereka. LOL.

Macam biasa, let the gambar tell the cerita lah ye! :D


Me with Biha 
Nina, Qilot, Melly dan Biha (kiri ke kanan)
Lelaki ini namanya Chuck. Belakang tu Lavender (nama FB). Cuma sekejap je jumpa.
Jalan-jalan
Aku dengan Chuck
Mengembara lagi
Perempuan macam ni la. =_=!
Comel Angry Birds ni...
Ahli kakiBLOGGER
Chuck yang baik hati. Oh, nilah minah cina yang aku cerita dalam entri pasal pengemis tu.
Melly dan patung Plants Vs Zombies
Aweks-aweks... Yang belah kiri tu Pija.

So, sekian untuk laporan malam ini. Next time gathering lagi. Hehe...

P/S: kalau ada tersilap nama, please cakap. Nanti aku betulkan. Pesanan untuk korang ahli kakiBLOGGER. hehe...

15 comments:

Budak Giler Cadbury said...

aku paling comel kan weyh

bieha-chan :) said...

gamba yang ko letak tu la yang buat aku ngan laki aku nyaris tak becerai. haha -.-

IQBAL ZARIN said...

nina: ye lah. ambek la comel ko. haha...

bieha: haha... kalo laki ko jeles, maknenye die x pcaye ko. dlm kapel2 ni korg kenalah saling percaya kan? hehe

Shafiza said...

Nasib baik aku sampai lambat.
Kalau tak bertambah barang kena pegang.
Huhu =)

IQBAL ZARIN said...

pija: tu la kan? hahaha...

Rozuan Ismail said...

nasib baik p0egang angry birds,kalau pegang benda yg dok tembak tuh,naya je

IQBAL ZARIN said...

rozuan: ade je. nak gak pegang. haha

Aien Najib said...

plants vs zombie .aku tak khatam main lg -.-'

IQBAL ZARIN said...

aien: sama. x abes main lg. susah... =_=!

Chuck said...

ok. gua ada. hensem sgt. HAHAHA

lavender harum wangi said...

hua hua hua~ tak sampai 5minit je jumpa.. xpela, janji ada. :">

IQBAL ZARIN said...

chuck: lu memg hensem. sampai diorg berebut nak jd bini lu. HAHAHA

lavender: x pe. kenal gak muke LAVENDER HARUM WANGI. haha

ayu Yusop said...

wah bestnye. teringin nak join :)

aRaN said...

apa menda ni post macam ni????

IQBAL ZARIN said...

ayu: lain kali ada peluang join la. hehe

aran: hang pasaipa?? lol

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics