expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Monday, January 3, 2011

Blog aku bukan port lucah ye. Haha

Assalamualaikum...

Panjang gila title. Haha...

Actually, aku nak cakap pasal hal lain. Tapi tadi cek moyang Nuffnang, terus terasa nak menaip pasal ni. Sebelum tu, eh, bertambah lagi duit. Setelah berapa bulan dok takuk tu je. Yang melawat, sila klik ye. Kesian sama ini tuan blog. Hehe~ (ayat menggemis gile. Yucks!)


 RAWR! Nakal. Haha

Yang 1st ngan 3rd tu boleh aku agak dari mana asalnya dalam blog aku ni. Yang no 2 tu heran. Celah mana aku letak gambar orang Inggeris bogel?

Ehh.... aku lupa. Ahaha... Ada entri tu. Cari sendiri ye. Tapi aku tak letak gambar orang bogel ye.

Oi... adakah blog aku dlm 1st list dalam search engine Google bila diorg cari keyword tu?

Kuang3x...

Mesti yang mencari tu kecewa gila agaknya. *Kau ingat diorg pervy sangat ke ha iqbal???

Haha~ Serius ini hiburan malam aku.

Jangan nakal-nakal ye bila guna internet. Gigit jari tu nanti. RAWR!!

6 comments:

Amiey White said...

hehe xpe3...jaga attitude kita budi bahasa jarang lucah3 :D

syaqira said...

sori la kalau soalan sy ni pathetic.tp sy btl2 nktau
sy tak dpt pape income lg.maknanya takde org klik langsung ke?haha (kesian)

IQBAL ZARIN said...

amiey: betol2. hehe

syaqira: saya pun x arif lgsg psl nuffnang ni. jgn tye saya. hehe

SHUKRI SALIM said...

lucah2 kene malam jumaat je bro. HAHA

IQBAL ZARIN said...

shukri salam: kenapa mesti malam jumaat????

Az-Zahra Fauzee said...

skarang mmg ramai pervert...
i mean silent pervert...

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics