expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Sunday, January 2, 2011

Tak tau nak letak tajuk apa...

Assalamualaikum...

Kali ni memang tak tau nak letak entri apa. 2-3 kali tekan backspace masa nak taip title entri. Haha...

Sebelum tu, nak tanya.

Entri aku semalam (1 Januari) tu memang berbunyi mintak simpati ke?

Bukan apa. Kalau ada yang beranggapan macam tu, sekali lagi mintak maaf sangat-sangat ye. Entri tu pun bukannya aku betul-betul maksudkan.  Aku hanya mengambil idea dari blog mana tah. Aku pun dah lupa. Kalau ada yang rasa aku cilok entri dia, sila komen untuk aku letak kredit atas nama dia. Cepat claim ye. Tunjuk bukti sekali. Hehe~

Ok. Meh nak cerita. Entri sebelum masuk tidur.

Masa Maghrib, kosmet aku, Z (malas nak letak nama sebenar) call. Minta aku jangan kemana-mana sebab nanti dia nak datang. Kenapa? Cepat-cepat aku kemas bilik. Dah siap, solat dan mandi. Z datang waktu aku tengah mandi. So terdengarlah dia memanggil aku. Segera aku selesaikan aktiviti dalam toilet tu.

Z dah ada kat luar toilet dan beri aku something.

"Happy Birthday. Dari kami. Aku, S, dan A. Company air"

Sebungkus kek Secret Recipe dihulurkan untuk aku. Tersenyum je lah aku. At least apa yang aku hajatkan dalam entri lepas tercapai 10%. Hehehe~

Untuk Z, A dan S, korang kena baca ni.

TERIMA KASIH ATAS PEMBERIAN ITU. TERIMA KASIH JUGA SEBAB KORANG SANGGUP GUNA DUIT UNTUNG KORANG JUAL AIR MINERAL UNTUK BELI AKU KEK SEPOTONG. SUSAH-SUSAH JE.

Ni lah rupa keknya. Kek apa aku tak tau. Tapi sedap!!

Oleh sebab korang pakai duit untung korang untuk beli kek ni, adalah satu pembaziran sekiranya aku tak habiskan. So ini buktinya.

Licin aku habiskan.

Dahlah bal, kau tu memang pelahap.

Celake.

Neway, thanks again. Even korang selalu hadapi kesusahan masa berniaga (duit kena curi dengan "binatang bertopeng manusia" contohnya) still ada duit untuk beli kek ni. Terima kasih, Thank you, Xie Xie, Nandri, Merci beaucoup, gracias, Arigatou gozaimasu, Kamsa hamida... (apa lagi bahasa nak? hehe)

Dan tak lupa juga untuk kakiBLOGGER. Thanks sebab promote blog ini semalam ye.

Bukti yang nyata.

Korang memang best! Sila benarkan aku add Facebook korang kalau sudi. Nak berkenalan. Ehehe~ Tinggalkan nama Facebook korang kalau sudi. Tak sudi tak pe. Tak pakse pun. Hehe~

~Mahu tidur. Nyte!~

12 comments:

Rozuan Ismail said...

wah..secret recipe uols..aku x pernah dpt hadiah pon..kek apatah lagi..hehe..bertuah ko..

Faiz Tapit said...

alah... aku sambut besday ngn lisa nti... tggu lah.... hahhaha

IQBAL ZARIN said...

rozuan: haha~ x pe lah. yang penting org igt besday kite. hehe

faiz tapit: jemput aku nanti. hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hepi belated besday iqbal..moga hepi selalu ye?

IQBAL ZARIN said...

thanks lydia! :DD

Amiey White said...

haha nak add tekan je yang nama ada like selalu like zoul , shukri rosli , raihah rashih , chuck and amiey :D

diaorg sudi xde hal~
btw happy birthday :D

IQBAL ZARIN said...

amiey white: thanks 4 da info! esok sy add. hehehe

.:padie_eyla:. said...

haha. hepi besday again.!

lavender harum wangi said...

ha'ah, add je.. btw, join la group.. nanti bole tmbh berkenal-kenalan.. haha :D kakiBLOGGER mmg best~ :D

IQBAL ZARIN said...

padie_eyla: thanks again! :DD

lavender harum wangi: lame dah join kakiBLOGGER ni. insyaALLAH akan di add semua admin. suke jugak menambah kenalan. hehe

Mr. Swift said...

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog, happy blogging! and happy new year! :)

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

IQBAL ZARIN said...

tengs mr swift! :D

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics