expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Tuesday, January 4, 2011

Perlu ke aku buat fan pages blog di Facebook??

Assalamualaikum...

Ketiadaan kelas di waktu pagi membuatkan aku rasa mahu update. Hehe~

Sedikit peringatan untuk yang suka baca entri blog orang tak habis. (nanti kang tak pasal-pasal kena maki)

ENTRI INI HANYA UNTUK MINTA PENDAPAT SAHAJA. BUKAN UNTUK MENGUTUK ORANG YANG BUAT FAN PAGE KAT FACEBOOK. HARAP MAKLUM.



Aku perhatikan semakin ramai yang mula membuat fan pages blog mereka di Facebook. Bagus idea tu. Boleh up trafik. Disamping dapat mengenali orang lain dan juga mempopularkan blog mereka. Dan paling penting, duit moyang Nuffnang juga bakal bertambah. Hehehe~

Oh, contoh paling dekat. Dalam UKM je la. Faiz Tapit dan Rozuan Ismail. Dah ada fan page mereka sendiri. Tahniah ye. Faiz dah ade ramai yang like kat fan pages dia. Rozuan baru je buat. Baru je aku like tadi. Orang kedua. Hehe~

Benda ni dah jadi macam trend. Sampai aku rasa aku pun nak buat jugak. Tapi, banyak persoalan nanti timbul. Antaranya:

1)ade ke org nk like?
2)blog aku bukan femes pun.
3)nanti orang kate aku tak tau malu
4)nanti ada kondem aku

dan sebagainya....

So, rakan bloggers, i need your suggestion. Patut ke aku buat jugak? Apa pros and cons?

Cadangan dan nasihat korang mungkin membantu aku.

4 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

salam kenal...buat je dik... 4 persoalan yg ditimbulkan tu jgn dikisahkan..inyaallah bila kita buat dgn ikhlas ada la org yg meng"LIKE" tu nanti...klu dah buat bgtau kakD....kakD mesti "LIKE" punya...ok not to wory dear...

Amiey White said...

macam amiey xde fan page tuk diri sendiri lebih suka fan page dengan kawan2 blogger lain btw ada ke minat amiey sob3 T______T

tapi buat la...selalu update and orang nak minta toturial senang :D

Faiz Tapit said...

heheh... name aku plak naik...
bagi aku sendiri lah kan, aku buat tu khas tuk member2 aku yg takde blog tapi yg nak catch up entri2 aku... sebab kalau main post sekali je kt fb, mgkin ade yg tak bukak fb time tu atau x on9 pn... so, kalau buat fanpage tu, senang la diorg nk follow up blog kita...

ni bukan atas nak carik glemer ke hape... jgn kisahkan org lain... kalau ade yg x puas hati, kasi fuck atas dahi je...

so, advice aku, buat aje... bukan susahkan org lain pun kan?
heheh

Qusyairi Hashim said...

buat je fanpage, aq yg blogger lite2 pon wat fanpage, ni kan pulak ko yg dh ada ratusan follower...

ps: aq amat suka dgn posting sambutan bday ko tu...

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics