expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Wednesday, January 12, 2011

Saya Pelajar UKM

Assalamualaikum...

Malam-malam ni terjumpa sesuatu yang best. Ada lagi segmen. Bukan dari Ben Ashaari. Tapi dari Blog Pilihan Malaysia. Nak join. Wee~

Haa? Nak join? Sila klik kat sini kalau nak join. Baca syarat-syaratnya ya.

Ohh... Introduction. Sila baca di bawah.



Namaku Mohamad Iqbal bin Mohamat Zarin. Aku student Universiti Kebangsaan Malaysia. Sekarang aku di tahun kedua pengajian aku. Mula mendaftar di UKM bulan Julai 2009. Bakal habis pada tahun 2012. InsyaALLAH kalau aku tak kena extend. Hehe... Kat UKM aku ambik degree dalam bidang sains aktuari. Bukan akuarium atau marin ye. Tolong jangan ingat benda tu. Ponek den nak kobakan semulo.

Gambar dengan kengkawan? Ada. Ni dia.


Ni gambar kitorang masa nak pergi Genting. Bercuti. Dimana aku? Yang pakai baju hijau tu la. Hehe~ Ni lah kenangan manis kami. 1st time pergi Genting then bermalam sekali. Memang banyaklah kenangan kat sana. kalau nak cerita tak habis satu entri. Haha~ Tapi memanh best meluangkan masa setelah penat study, menghadap nombor 24 jam, tutor dan asemen yang berlambak. Release tension sket. Eh, lupa. Gambar ni masa kami 1st year.

OK. Da lengkap kot. So, yang menjenguk blog aku ni, nak kenal-kenal ye. Nice to meet you! :)

14 comments:

the phantom kid said...

wah!! pelajar ukm!!heheh~belajr leklok ye~

micky eyqa said...

wah.. student UKM ke? selamat berlajar

IQBAL ZARIN said...

ye semua. saya pelajar UKM. selamat berkenalan. :))

azie5ouh!8 said...

budak utm datang menjengok !!
XD

iyou said...

insyaAllah TAKKAN extend! hehe.. sama2 usaha, sama2 doa! =)

hantu GiGi said...

salam perkenalan dari student UIA!!!

IQBAL ZARIN said...

salam semua!!! gembiar berkenalan dengan korg! :DD

hana said...

sye tau gak lak pasl coz awk nh sbb de kwn amek coz nh..
heheh...
mmg xde kne mngene ngn aquarium la bgaikn..
hehe..
pe2 pn salam kenal dr uitm ..
=D

IQBAL ZARIN said...

haha~ ramai yg tahu sbb kt u die ade kos tu. nice 2 meet u!! :)

mySheiRa said...

salam kenal dr stdent utm :)

IQBAL ZARIN said...

salam kenal juga.. :D

♥ sALmiE ♥ said...

hye iqbal... salam perkenalan...
sy blogger uthm...jom singgah site sy...
sy follow awk :)

IQBAL ZARIN said...

hai salmie... :D

hamano michiyo said...

hai.sy nk confirmation dr awk.sy bakal plajar ukm.sy nk tnye ade tak pelajar pmpuan melayu yg tak bertudung? tq..

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics