expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Friday, April 22, 2011

Bila dah popular

Bila dah popular,
Baru cakap sepatah ramai yang melolong histeria gilakan kau

Bila dah popular,
Kau pakai baju koyak kat ketiak pun orang cakap itu trend terkini

Bila dah popular,
Jerawat tumbuh sebijik kat muka pun orang cakap kau hensem/cantik

Bila dah popular,
Kau derma seposen pun orang dah puji kau

Bila dah popular,
Hari ni buat akaun Twitter esok dah 5000++ follower kau

Bila dah popular,
Status Facebook : “hai…” ade 1000++ like dan 700++ komen

Bila dah popular,
Semua kau buat orang nak ikut… Open-mouthed smile

~Merepek je ni. Tak de maksud apa-apa pun~

6 comments:

Rozuan Ismail said...

MAK SENTAP!!HAHA..BAJET POPULAR AKU NI..MEK TETAP SEPERTI DULU..

IQBAL ZARIN said...

gitulah! ahahaha

Cik Esah said...

itu betul!
manusia kan pandang itu semua.
alahai doniaaaa!

IQBAL ZARIN said...

akhir zamanlah katekan...

Ateeka Amer said...

aku terasa. popular rupanya aku ni.












































HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ROFL

IQBAL ZARIN said...

perasan.. wekkk....

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics