expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Monday, April 18, 2011

Cecah 200 akhirnya

Assalamualaikum...

Sila tengok gambar ni:


Cam kabur sikit. Kalau sudi klik la ye.

Akhirnya blog aku ada 200+ follower. Eh, bunyi macam aku ni pengamal ajaran sesat je. 200+ sahabat. Lagi elok maknanya. Terima kasih kepada yang sudi mengikuti perkembangan My Precious Blog. Dan kalau perasan, tengok pageviews tu. Cantik je nombornya. 11111. Haha~ Lagi sekali, terima kasih banyak-banyak.

Siapakah pengunjung blog aku ni yang menggenapkan bilangan 200 tu? Jom berkenalan dengan dia.


TADAA!!!

Nama dia kalau ikut link blog dia tu, namanya Dya Yusof. Nama penuh tak tau lagi. Sila-sila menjenguk blog dia. Klik je banner dia tu. Sama macam aku, banyak jugak cerita pasal minat dia, kisah dia, dan macam-macam lagi.

Jangan lupa follow dia kalau mahu. ^^

Ok. Mahu berehat. Malam ni aku akan update lagi.

10 comments:

zacky ~786~ said...

waa...congrat..

IQBAL ZARIN said...

mkoi2... ^^

PReDicToR said...

wahhh bruntung dia jd insan yg kedua ratus

IQBAL ZARIN said...

hehe... nasib badan..

Mehmed Nouri said...

tuah manusia nampak di... ke-200 kah? hehehe tahniah der

IQBAL ZARIN said...

tahniah untuk beliau. haha

themissingikmal said...

11111 cantik pada ko, lahanat pada aku...kahkahkah

IQBAL ZARIN said...

huh? y? tell me! haha...

Rozuan Ismail said...

oo yeah!!tahniah!!

IQBAL ZARIN said...

tengkiukk~ heheh

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics