expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Tuesday, April 19, 2011

Harga sebenar software

Assalamualaikum

Blogger sekalian, anda ada Photoshop kan? Tipulah kalau tak de. Haha... Software penting ni! Tak de Photoshop tak de la wujud banner yang lawa cantik ni. Aku jua ada photoshop tapi hanya mampu buat banner huduh macam kat atas ni ha. Huk huk~

Korang beli kat mana ea Photoshop?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!
  
Sah-sah kena gelak kalau aku tanya macam ni. =_=!

Well, dunia dah canggih. Sekarang tak payah beli semua software ni. Dengan kewujudan crack, keygen dan patch, senang-senang je kita boleh guna software secara full version without time limit. Kan?

Tapi kalau korang ni pecinta barang-barang ori, dan tak mau guna semua tu secara haram, boleh lah beli yang ori punya. Tapi memang mahal. Nak tau mahalnya berapa ringgit? 

Cek gambar-gambar kat bawah ni ya. Harga sebenar software:


Adobe Creative Suite's Master Collection

Harga tidak original
= RM24
 
Harga original
= RM7911
 
 
Adobe Photoshop® CS5 Extended

Harga tidak original
= RM12

Harga original
= RM3040

 

Adobe Illustrator® CS5

Harga tidak original
= RM12

Harga original
= RM1823
 
  

Adobe Flash Professional® CS5

Harga tidak original
= RM12

Harga original
= RM2127

  

Adobe Dreamweaver® CS5

Harga tidak original
= RM12

Harga original
= RM1214
 
Adobe Premiere® Pro CS5
Harga tidak original
= RM12

Harga original
= RM2432

 
Adobe After Effects® CS5

Harga tidak original
= RM12

Harga original
= RM3040
 
Autodesk 3ds Max

Harga tidak original
= RM12

Harga original
= RM10 638
 
Autodesk Maya

Harga tidak original
= RM12

Harga original
= RM10 638


Vegas Pro 10

Harga tidak original
= RM12

Harga original
= RM1826

 

Microsoft Office Professional 2010

Harga tidak original
= RM12

Harga original
= RM1521
 
 


PFTrack 5

Harga tidak original
= RM12

Harga original
= RM11 719

Boujou 5

Harga tidak original
= RM12

Harga original
= RM30 440


Sumber dari: http://tutorialuntuksemua.blogspot.com/

Seharusnya kita berterima kasih kepada orang-orang yang gigih untuk buat crack, keygen, dan patch. Tak de diorang, korang tak mungkin dapat guna Photoshop. Haha...

Mahal bebeno. Habis duit PTPTN aku kalau nak beli. =_=!

~stadi~

16 comments:

.:padie_eyla:. said...

nasib baik ade harga yang tak sebenar. hahak

IQBAL ZARIN said...

lolz~ nak free pon bolehh~

+d.O.Y.A.h+ said...

kan2. seb bek ada aku. er?

azuha rahimi said...

mrah jek tu,,,

IQBAL ZARIN said...

doyah: moteep?? haha

juha: murah ea... pe kate bagi aku sket duit ko. leh? lol lol

Rozuan Ismail said...

bek aku g haji dari beli software tuh yg ori..mahal nk mampus

IQBAL ZARIN said...

aminn~ moga2 makbul hajat ko.

Faiz Tapit said...

bapak gile... dah boleh beli motor sbijik kot

IQBAL ZARIN said...

ko boleh bawak lisa surihani makan mewah dengan duit sebanyak tu. haha

Muhd Aiman said...

aq ad photoshop cs6 extended and illustrator cs6.. aq dpt free je..

fareeda ai ♥ said...

U ALLS.. kat mana dapat yg free/ harga tak sebenar tu? ajar la mehh

dak aten said...

duit ptptn pon tak cukup nak beli yang ori punya..

dak aten said...

guna duit ptptn pon tak cukup nak beli yang ori..

RoyaleHaCKeR90 said...

boleh someone kt cni kasi aq link utk download PS free?

jimmy john said...

Bro ada jual ke?? Mcm mana nk diwnload free tu or beli yg xori?? Reply kat email ( jimmjohn91@gmail.com)

nouhee kim said...

Nak tau gak bro, caner nak download AI yg free, aku try portable punye x boleh place gambar

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics