expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Friday, April 22, 2011

Update blog dengan Windows Live Writer

Assalamualaikum…

Aku baru je habis jawab paper terakhir aku. Tengah susah hati ni. Huhu~ Moga Allah permudahkan pengembaraan aku kat UKM ni. Penat dah dapat pointer rendah. Crying face

Eh, ada smiley cute! Camne buat tu?

Semalam aku blogwalking. Singgah di blog Zamir. Ternampaklah entri beliau berkenaan menatang alah ni. Dia pun update dengan software ni. (Software ke apps?) Aku pulak suka download benda-benda menarik ni. Aku pun mencubanya.

So ni kiranya entri pertama aku dengan Windows Live Writer. So far aku belum nampak lagi kelebihannya berbanding update secara direct kat blogspot. Tapi aku jamin kerja update entri korang akan lebih mudah. Hehe…

Plus, boleh masukkan smiley comel. Macam ni: SmileOpen-mouthed smileSmile with tongue out dan sebagainya. Hehe… Aku kan suka benda comel.

Untuk sesiapa yang nak mencuba, bolehlah download kat sini –-> [LINK]

~Jeles betol masuk blog dia. Banyak sangat makanan. Haha~

2 comments:

Rozuan Ismail said...

paper last!!keji!! I ada 2 paper lagi,isnin ni my killer paper.

p/s wow!!cm best je update blog pakai benda ni,ada smiley bagai..nk download la

IQBAL ZARIN said...

jgn jeless... hehehe

try la. worth it!!

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics