expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Thursday, May 19, 2011

Misteri Spongebob Squarepants

Assalamualaikum...

Aku suka menonton Spongebob. Bila dah dialih bahasa ke bahasa Melayu, lagilah aku suka menontonnya. Haha...


Hari tu ada terbaca satu lawak mengenai kartun ni. Walaupun ianya sekadar jenaka ringan je, tapi kadang-kadang kita akan terfikir akan logiknya soalan itu. Jom cek apa soalan-soalan yang orang tanya:


1) Kenapa anak Mr. Krab, Jenny seekor ikan paus?

 
Misteri...

2) Kenapa api hidup di dalam air kat Bikini Bottom?



3) Kenapa Gary, siput belaan Spongebob mengiau macam kucing?

Meeooowww...

4) Kenapa Mr. Plankton ada satu mata? (bau-bau teori konspirasi freemason)

Jangan tanya aku. Tanya pelukis aku!

5) Kenapa Sandy pakai kostume angkasawan di dalam air dan bukannya suit menyelam?

Saya belum reka lagi...

6) Apa rasa Krabby Patty???

Teringin nak rasa...
Dan banyak lagi soalan yang buat kita fikir 2 kali. Semua soalan tu hanya satu jawapannya. Scroll bawah....


|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||
|||||||||||||
|||||||||||
||||||||
|||||
|||
||
|


Ni kan kartun je. Tax payah nak fikir logik sangat la.


Enjoy the cartoon. Hahaha...

2 comments:

nabilah_2908 said...

hahhahaa....betul juga tu...

tk jadi keje dok fikir mana logik nya kan..? hehehe... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak ;
NAK TUTUP BLOG

IQBAL ZARIN said...

haha... banyak lagi misterinya.

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics