expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Tuesday, May 10, 2011

Penampilan pertama 24/7

Assalamualaikum...

K-Pop Malaysian version atau M-Pop terus menjadi hangat seketika ini dengan tertubuhnya grup ala-ala Super Junior dan SNSD di Malaysia. Yang lelaki namanya 24/7 tapi dah tukar nama jadi Max 24/7. Yang perempuan namanya Gula-Gula. Baru je nak menapak kat industri seni Malaysia tapi dah kena caci maki. Macam-macam la tohmahan yang dilemparkan sedangkan suara dan tarian pun kita belum tengok lagi. Bagus ke tak diorang ni? Entahlah.

Kalau nak tahu bagus ke tak, jom la kita ushar penampilan pertama 24/7 dengan menonton video di bawah:


Best tak? Hehe...

My komen? Video ni bakal mengulangi apa yang terjadi pada video lagu 'Friday' nyanyian Rebecca Black. Sila tengok kat Youtube. Berapa ramai yang dislike. Haha...

~Sebab diorang, aku terus loya tengok SNSD...~

5 comments:

Rozuan Ismail said...

meletops menari.mak tak mampu.haha

Siti Mashitah Saidin said...

ahaha... SDSN lg bgus berganda2 dr gula2 tuh la..

IQBAL ZARIN said...

rozuan: koyak lemak baru boleh menari mcm tu. hahaha

mashitah: SNSD lah. typo. hahaha

zoul zombie said...

macam ni gua pun boleh buat group sendiri. kah kah kah

IQBAL ZARIN said...

zoul: gua tgu debut lu. haha

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics