expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Monday, May 2, 2011

Kegilaan baru: English Series dan TVB drama

Assalamualaikum...

Merajuk dengan segala benda dari Korea. Semuanya sebab exam aritu susah. Grr... Merajuk sampai aku decide nak continue level 2. Hahaha~

Sekarang aku suka tengok English series. Aku layan semua. Tapi lebih kepada yang bercorak investigation. Err.. tolak tepi CSI walaupun ia jugak best. Haha...

Nak download direct macam susah je. Jadi nak tak nak kenalah aku mencari torrent. Lembab pun lembab lah. Janji dapat tengok. Haha...

My waiting list:

1) Bones


2) NCIS

3) Criminal Minds

Dalam 2 bulan shortsem ni memang takkan sempat la nak download semua. Haha... Jadi tengok yang mana sempat je.

Dan sekarang aku kembali minat tengok drama Hong Kong. Kat rumah hari tu aku tengok cerita ni:

Rosy Business

Dulu kat Astro On Demand. Kena beli kalau nak tengok. Lepas tu 8TV pulak tayangkan. Maka melekatlah aku depan TV tengok cerita ni.

Bila dah tak boleh nak online 24 jam, TV jadi pengganti. Hehe...

9 comments:

Rozuan Ismail said...

haha..taw lah internet ukm laju daripada biasa..

ini memang tahap boring nih sampai ada masa download citer

^ai-mie : 아이-미^ said...

tryla donload dkt mediafiremovie... kat ctu byk citer yg u nk tgk tu plus xdela lembab sgt nk donnlod cam torrent...

IQBAL ZARIN said...

rozuan: laju? non laju. grr...

ai-mie: thanks! nak cari sat. hehe

zacky ~786~ said...

waa..~ p xlayan la. :P

IQBAL ZARIN said...

zacky: haha... minat org lain2..

hamzah ian said...

aku tenet slow.. sob2

IQBAL ZARIN said...

hamzah: samelah. slow gak.

.:padie_eyla:. said...

yarrrhhh! semua cerita yang ko sebut tak penah dengar. ahhaak. nk copy! =p

IQBAL ZARIN said...

padie_eyla: belom donlod lg. hahaha

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics